top of page

"Μωρό μου;"



"Αγάπησέ με" είπε εκείνo, "Λάτρεψε με, με μανία! Είμαι το μωρό σου;

Πόθησέ με, σε κάθε ματιά. Σε κάθε λεπτομέρεια θέλω να είναι άλλο ένα αγκίστρι που δεν μπορείς να αποφύγεις.

Αν είμαι ακαταμάχητο, δεν θα με εγκαταλείψεις ποτέ. Κοίτα με, δεν είμαι; Κοίτα πως σε κοιτάζω!

Πάντα θα μου παρέχεις ότι χρειάζομαι, θα με συντηρείς.

Είμαι κάτι μεγάλης αξίας για σένα, και με αυτόν τον τρόπο ανήκω, για ότι σημαίνω για σένα. Είναι η ζωώδης έλξη, τόσο αναπόφευκτη όσο το φεγγάρι που ανατέλλει και δύει. Ζω από εσένα και για εσένα.


Ξέρω πως πρέπει να έχεις τον έλεγχό μου ώστε να αισθάνεσαι ασφάλεια, αλλά πάλι δεν μπορώ να στον παραδώσω ΑΥΤΌΝ τον έλεγχο πραγματικά, διότι θέλω να έχω απόλαυση και ασφάλεια. Ω, ναι, θα φροντίσω να έχω ασφάλεια, ανεξαρτήτως της συμπεριφοράς μου.

Για την ακρίβεια, όσο πιο πολύ παραφέρομαι, τόσο με ανέχεσαι, και τόσο περισσότερη αξία φαίνομαι να έχω, για σένα, για μένα, για τον κόσμο.

Οπότε, άσε με να σου κάνω τα μαγικά μου. Άσε με να σε μπερδέψω στην ψευδαισθηση μου, την ψευδαισθηση ΜΑΣ, πως είμαι ό,τι έχει πραγματικά σημασία στη ζωή σου. Άσε τον εαυτό σου να κάνει το ταξίδι της φαντασιωσικής χώρας μου, όπως την περιγράφουν οι άλλοι ως κανονικό, σημαντικό, ποθητό. Σου υπόσχομαι ικανοποίηση, χωρίς να χρειάζεσαι αποδείξεις. Μπορώ να είμαι κομμάτι θρησκείας. Σύμβολο πολύτιμης αξίας. Η προσπάθεια δεν θα είναι αρκετή αλλά θέλω να βλέπω στα μάτια σου την αγάπη, το ότι με θέλεις. Άσε τις αισθήσεις σου να αναλάβουν, κι ας κάνω πράγματα που μισείς. Παραδέξου το. Δεν μπορείς να μου αντισταθείς.

Όσο εύθραυστο και να είμαι, είναι το ένστικτό σου. Αποδέξου το."

"Σώστε τα γυναικόπαιδα πρώτα!"

bottom of page