top of page

Ποιοι είμαστε

wave-of-live-icon.png

KYMA ζωής

Ένας χώρος για επαφή με τον εαυτό και τους άλλους...

Το Κύμα ζωής είναι Κέντρο Συμβουλευτικής Ψυχικής Υγείας με έδρα το Παλαιό Φάληρο που προσφέρει ατομική, ζεύγους και ομαδική Συμβουλευτική και οργανώνει σεμινάρια και ομάδες ψυχοεκπαίδευσης και αυτογνωσίας. Επίσης, προσφέρει εξειδικευμένες θεραπευτικές μεθόδους όπως αναπαράσταση, αναδρομή, αγκαλιά αγάπης και κλινική ύπνωση. Πάντα με φροντίδα και σύμφωνα με τους κανόνες δεοντολογίας.

Το λογότυπό μας είναι έργο της Πολωνής ζωγράφου  Anna Ewa Miarczyńska με τίτλο "Το Κύμα της Επιστροφής" (The Return Wave) που είχε την καλοσύνη να μας επιτρέψει να χρησιμοποιήσουμε ως  εικόνα της ταυτότητάς μας, μόλις της μιλήσαμε για το εγχείρημα. 

Βλέποντας την έξοδο
Το "πράσινο" δωμάτιο
Το "μπλε" δωμάτιο
Κεντρική αίθουσα βλέποντας βόρεια
Είσοδος κεντρικής αίθουσας
The Return Wave
Ο φωτισμός μετρά
Κοπάδι ή ομάδα;
Ευρεία γωνία κεντρικής
Οθόνη Και ΚΥΜΑ
Λεπτομέρεια μπλε
Λεπτομέρεια πράσινη
Επί τράπεζας
Πράσινο κοιτώντας προς βορρά
Λεπτομέρεια μπλε
Βιβλιοθήκη πράσινο
3D Πίνακες στο πράσινο
Δέντρο με καρπούς γνώσης
Βιβλιοθήκη μπλε
Λεπτομέρεια κεντρικής αίθουσας
Νερό που ρέει
Σμήνος ελευθερίας
Με το που μπαίνεις...
Συμπλέουμε
Διάδρομος προς την ησυχία
Μπλε προς βορρά
Φωτισμένο μπλε
Χώρος διαλείμματος προς βορρά
Χώρος διαλείμματος προς νότο
"μια μύγα στο τζάμι"

Άγγελος Ιωακειμίδης

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας - Ηπίων Δεξιοτήτων (soft skills)

Ο Άγγελος Ιωακειμίδης ξεκίνησε με πτυχίο Υπολογιστικής Φυσικής από το πανεπιστήμιο του Kent στην Αγγλία και το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του έχει εργαστεί στον τομέα της Πληροφορικής σε Αθήνα και Πράγα, σε πολυεθνικές -κυρίως- εταιρίες όπως η IBM, η Lenovo, η Oracle.
Τα αντικείμενα εργασίας του ήταν σε θέσεις τεχνικές, πωλήσεων, διευθυντικές και συνδυασμούς αυτών.

Μέσω της Oracle, είχε την ευκαιρία να αποκτήσει και ένα ακόμα πτυχίο σε Πρακτικές Πωλήσεων από το πανεπιστήμιο DIT του Δουβλίνου, κάτι που του ανακίνησε το ενδιαφέρον στην εφαρμοσμένη ψυχολογία.
Καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας του έχει εκπαιδευτεί στον τομέα των τεχνικών πωλήσεων, νοητικής επανεκπαίδευσης και επικοινωνίας, διοίκησης και αυτό-διοίκησης. Τελευταία, έχει ασχοληθεί με την δημιουργία συνεπτυγμένων πρακτικών σεμιναρίων με θέματα Ηπίων Δεξιοτήτων (των λεγόμενων "Soft Skills") όπως παρουσιάσεων, διαχείρισης χρόνου, άγχους και προτεραιοτήτων, ανάπτυξης σχέσεων, πωλήσεων, είτε ως παρουσιάσεις, είτε ως ατομικές συνεδρίες.
Στα 43 του, τελείωσε και την τριετή εκπαίδευση του στην Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας, συμπληρώνοντας τις γνώσεις και δεξιότητές του αλλά και ανοίγοντας ορίζοντες.

Συνεργάζεται εθελοντικά με οργανισμούς όπως η ΣυνΎπαρξη, η Knowl, το Proud Seniors Greece και η Ελληνική Εταιρία Συμβουλευτικής, γιατί όλοι χρειαζόμαστε να στηριχθούμε μια και δεν ήρθαμε σε αυτόν τον κόσμο με... "Εγχειρίδιο Οδηγιών"..

DSC_7093.jpg

Σοφία Κατιρτζόγλου

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Η Σοφία είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με μεταπτυχιακές σπουδές στο University of Southampton στον τομέα του Ναυτικού δικαίου. Έχει εργαστεί επί 25 συνεχή χρόνια ως νομική σύμβουλος σε ναυτιλιακές εταιρείες. 

Το 2014 αποφάσισε να ασχοληθεί με τον τομέα της ψυχικής υγείας, αφού είχε και η ίδια ολοκληρώσει κύκλους προσωπικής θεραπείας και έχοντας διαπιστώσει ότι η θεραπεία αποτελεί πολύτιμο εργαλείο αυτογνωσίας και αυτοεξέλιξης. Για τον σκοπό αυτό επέλεξε να εκπαιδευτεί τόσο σε κλασικούς τρόπους θεραπείας, όσο και σε πιο εναλλακτικούς, με το σκεπτικό ότι μια ολιστική προσέγγιση του ευαίσθητου τομέα της ψυχικής υγείας είναι απαραίτητη, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες ανθρώπων με διαφορετικές καταβολές, τάσεις και κοσμοθεωρίες. 

Εκπαίδευση

       

  • Αναδρομική Θεραπεία (Diploma από το  Mandala Institute,         εγκεκριμένο από την Earth Association for Regression Therapy,      2022-2023)

  • Κλινική Υπνοθεραπεία (Certificate από το Mandala Institute και    την International Association of Coaches, Therapists and Mentors, 2021)

  • Συστημική Αναπαράσταση κατά Bert Hellinger και Αναπαράσταση Κβαντικού Πεδίου κατά Μαίρη Ζαπίτη (Body-Mind-Soul, 2018-2019)

  • Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας (Κέντρο Εφαρμοσμένης  Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής, 2016-2019)

  • Θεραπεία Αγκαλιάς Αγάπης (Holding Therapy) (Ελληνικό Ινστιτούτο Dr. Jirina Prekop – Εκπαιδευτικό & Θεραπευτικό Κέντρο Αγκαλιάς Αγάπης, 2019)

  • Συστημική Αγγελική Θεραπεία (Systemic Angel Healing) (Body-Mind-Soul, 2014-2015)

bottom of page