top of page
ΚΥΜΑ ζωής

Κέντρο Συμβουλευτικής

 

Ψυχικής Υγείας

wave-of-live-icon.png

KYMA ζωής

 

Η ζωή μοιάζει σαν ένα θαλασσινό ταξίδι όπου η διαδρομή και ο προορισμός είναι εξίσου σημαντικά. Στην πορεία αυτού του ταξιδιού θα περάσουμε μέσα από κύματα, άλλα χαλαρά και παιχνιδιάρικα, άλλα σαγηνευτικά και ελκυστικά και κάποια άγρια και επικίνδυνα. Η ικανότητα   να... «σερφάρει» κανείς με τέχνη ανάμεσα στα κύματα που θα συναντήσει στο ταξίδι της δικής του ζωής είναι αυτή που προσδίδει στο ταξίδι αυτό την αρμονία, τη χαρά, την αυτοεκτίμηση, την πληρότητα. Όπως όλες οι τέχνες, έτσι και η τέχνη αυτή μαθαίνεται σταδιακά.

Στο ΚΥΜΑ ζωήςστεκόμαστε συμπαραστάτες στη διαδικασία μάθησης αυτής της τέχνης, έτσι ώστε το δικό σας μοναδικό ταξίδι ζωής να αποτελέσει μία εμπειρία αυτοπραγμάτωσης, εσωτερικής αρμονίας, πλήρωσης και εξέλιξης. 

Όπως και στον τίτλο του λογότυπού μας... το Κύμα επιστροφής στον εαυτό μας.

About

Τα νέα μας...

Η σελίδα μας στο Facebook

  Αξιολογήστε μας,

[ΚΥΜΑ ζωής - The Life Wave] Πόση ευτυχία δικαιούμαι;
06:33

[ΚΥΜΑ ζωής - The Life Wave] Πόση ευτυχία δικαιούμαι;

Είναι φορές που σε μια χαρούμενη στιγμή της ζωής μου, έρχεται ένα μικρό πλασματάκι και μου ψιθυρίζει στ' αυτί: "Πσσστ... παρά-περνάς καλά. Αυτό θα το πληρώσεις...". Τελικά το δικαιούμαι; Πόση ευτυχία δικαιούμαι; Πως την αναζητώ και πως τη βρίσκω τελικά; Για τον εισηγητή: Το Κύμα ζωής είναι Κέντρο Συμβουλευτικής Ψυχικής Υγείας με έδρα το Παλαιό Φάληρο. Αποτελείται από τον Άγγελο Ιωακειμίδη, την Σοφία Κατιρτζόγλου και την Βάλλη Μαλλιώρα και προσφέρει ατομική, ζεύγους και ομαδική Συμβουλευτική. Διοργανώνει επίσης σεμινάρια και ομάδες ψυχοεκπαίδευσης και αυτογνωσίας. Τέλος, προσφέρει εξειδικευμένες θεραπευτικές μεθόδους όπως η συστημική αναπαράσταση, θεραπευτική αναδρομή, αγκαλιά αγάπης και κλινική ύπνωση. Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για τον ΚΥΜΑ ζωής και τα σεμινάρια μας, μπορείτε να μας επισκεφθείτε στο www.KYMAzois.gr Άρθρα μας όπως αυτό του βίντεο θα βρείτε στο: https://www.kymazois.gr/we-blog όπως και τα podcasts του (για τους ακουστικούς τύπους) στο: http://shorturl.at/btKM4
[ΚΥΜΑ ζωής] Πως να παραμείνετε Αγχωμένοι
05:56

[ΚΥΜΑ ζωής] Πως να παραμείνετε Αγχωμένοι

Με τα χρόνια έχουμε ακούσει τόσα για το πώς να αποφεύγουμε το γνωστό «στρες» και αυτό το είδος του άγχους που σφίγγει το στομάχι και το στήθος. Φυσικά, αυτό είναι κάτι το κοινό, είτε στην εργασία είτε στην καθημερινότητα, μεταξύ ανθρώπων όλων τον ειδικοτήτων και κοινωνικών στρωμάτων. Δεδομένου ότι παρόλες τις συμβουλές, τις μελέτες και τα σεμινάρια, ακόμα ο κόσμος προτιμά να είναι συνεχώς αγχωμένος, ε… κάτι θα ξέρει. Προφανώς, υπάρχουν καλοί ΛΟΓΟΙ για τους οποίους προτιμάτε να είστε αγχωμένοι... Για τον εισηγητή: Το Κύμα ζωής είναι Κέντρο Συμβουλευτικής Ψυχικής Υγείας με έδρα το Παλαιό Φάληρο. Αποτελείται από τον Άγγελο Ιωακειμίδη, την Σοφία Κατιρτζόγλου και την Βάλλη Μαλλιώρα και προσφέρει ατομική, ζεύγους και ομαδική Συμβουλευτική. Διοργανώνει επίσης σεμινάρια και ομάδες ψυχοεκπαίδευσης και αυτογνωσίας. Τέλος, προσφέρει εξειδικευμένες θεραπευτικές μεθόδους όπως η συστημική αναπαράσταση, θεραπευτική αναδρομή, αγκαλιά αγάπης και κλινική ύπνωση. Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για τον ΚΥΜΑ ζωής και τα σεμινάρια μας, μπορείτε να μας επισκεφθείτε στο www.KYMAzois.gr Άρθρα μας όπως αυτό του βίντεο θα βρείτε στο: https://www.kymazois.gr/we-blog όπως και τα podcasts του (για τους ακουστικούς τύπους) στο: http://shorturl.at/btKM4
[ΚΥΜΑ ζωής - The Life Wave] - "Όταν μιλάω με ακούς;" Εισαγωγή
02:34

[ΚΥΜΑ ζωής - The Life Wave] - "Όταν μιλάω με ακούς;" Εισαγωγή

"Όταν μιλάω.... με ακούς;" - Τα κλειδιά της Λειτουργικής Επικοινωνίας Από τη Σοφία Κατιρτζόγλου και τον Άγγελο Ιωακειμίδη Το teaser σε ένα συμπυκνωμένο σεμιναριακό Σαββατοκύριακο, με στόχο την κατανόηση των εμποδίων επικοινωνίας αλλά και τη βιωματική επανεκπαίδευση στο πως μπορεί να επιτευχθεί ροή επικοινωνίας στις σχέσεις μας (οικογενειακές, κοινωνικές και επαγγελματικές). Δύο "δυνατά" τετράωρα συν followup για την εξυπηρέτηση δυσκολιών στην επικοινωνία, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, επαγγέλματος. Ο σύνδεσμος του σεμιναρίου για εγγραφή και πληροφορίες: https://www.kymazois.gr/event-details/otan-milao-me-akous-2 Διαβάστε τα άρθρα του ΚΥΜΑΤΟΣ ζωής εδώ: https://www.kymazois.gr/we-blog Ακούστε τα άρθρα και άλλα σε podcasts εδώ: https://anchor.fm/kymazois Μπορείτε να γραφτείτε είτε στο site μας, είτε στο facebook για να λαμβάνετε νέα μας. Το Κύμα ζωής είναι Κέντρο Συμβουλευτικής Ψυχικής Υγείας με έδρα το Παλαιό Φάληρο που προσφέρει ατομική, ζεύγους και ομαδική Συμβουλευτική και οργανώνει σεμινάρια και ομάδες ψυχοεκπαίδευσης και αυτογνωσίας. Επίσης, προσφέρει εξειδικευμένες θεραπευτικές μεθόδους όπως αναπαράσταση, αναδρομή, αγκαλιά αγάπης και κλινική ύπνωση. Πάντα με φροντίδα και σύμφωνα με τους κανόνες δεοντολογίας.
bottom of page